Loading
Happy To Discuss About Your Requirement  Get a Quote
MACL
Добредојдовте во МАКП
Македонска Асоцијација на
Корпоративни Правници
Ние создаваме нови перспективи и вредност, размислувајќи комерцијално, но делувајќи правно!

За МАКП

Македонската Асоцијација на Корпоративни Правници (МАКП) е основана на 9 декември 2022 година од група ентузијасти со визија за создавање на уникатна заедница за поддршка на правните професионалци од деловниот сектор, кои живеат и работат во секојдневниот бизнис свет. 

about
Кои сме ние

Вредности

дознај повеќе
дознај повеќе
дознај повеќе
дознај повеќе
p3
Како дејствуваме

Цели

Континуирано посветување за надградба на професијата и улогата на корпоративниот правник во бизнис секторот, залагајќи се за подобрувањето на законодавството и корпоративните процеси, кои придонесуваат за изградба на силна деловна средина и уште посилно општество.

Членство
Биди
еден од нас
Дипломирани правници кои работат како корпоративни правници или советници во приватни компании, со доволно искуство, храброст и ентузијазам да предизвикаат вистинско влијание во нивната професионална област (и заедница). Се применува годишна чланарина.
Придружи се
Партнери и Пријатели
Биди наш партнер & пријател
Согласно деловните потреби на Вашата компанија, добредојдени сте да станете наши пријатели или партнери. Ќе имате можност да ги искористите предностите на нашите партнерски пакети. Контактирајте нè за повеќе информации.
Контакт