Loading
Happy To Discuss About Your Requirement  Get a Quote

Вести

Второ годишно собрание на МАКП 

Второ годишно собрание на МАКП 

На 9-ти мај, 2023 година, Македонската Асоцијација на Корпоративни Правници го одржа своето второ годишно собрание, во Витаминка АД Прилеп, во одлична организација и атмосфера. Дневниот ред вклучуваше два дела: 1. Расправа за тековните теми во областа на корпоративното право, во која МАКП активно учествува, и 2. Области поврзани со работата на МАКП и нејзиниот понатамошен развој и активности, како и избор на секретар и член на Управен Одбор. Дневниот ред е прикачен.

Prev Сподели
Основање на МАКП - Прво собрание 
декември 9, 2022
Next Сподели
Прв Регионален правен бизнис форум - МАКП Меѓународен Панел за Арбитража 
ноември 7, 2023