Loading
Happy To Discuss About Your Requirement  Get a Quote

Вести

Трето годишно собрание на МАКП 

Трето годишно собрание на МАКП 

На 24.11.2023 година, се одржа Третото Собрание на МАКП, на кое домаќин беше Пивара Скопје АД. По успешното завршување на Собранието, претставниците на околу 30 македонски компании имаа можност одблизу да го видат процесот на производство на пиво, да се запознаат со историјата на Пивара Скопје и, се разбира, да се дружат и наздрават за идните успеси.

Prev Сподели
Прв Регионален правен бизнис форум - МАКП Меѓународен Панел за Арбитража 
ноември 7, 2023
Next Сподели
Целта и функцијата на корпоративните правници - Непоколебливи заштитници на интересите на компанијата
февруари 28, 2024