Loading
Happy To Discuss About Your Requirement  Get a Quote

Категорија: Настани

Настани

Вебинар со Стерлинг Милер!

Со големо задоволство ја најавуваме ексклузивната можност за сите МАКП членови и за нашите пријатели: Вебинар со неповторливиот Стерлинг Милер, автор на блогот Ten Things You Need To Know As In-House Counsel.

Податоците како клучно средство во дигиталната ера!

  На 05.04.2024 година, во хотел Мериот во Скопје, успешно се одржа настанот во иницијација и со поддршка на МАКП, а во соработка со Schoenherr, на тема “Податоците како клучно средство во дигиталната ера”. Настанот со свое излагање го отвори претседателот на МАКП, а понатаму имавме можност

Прв Регионален правен бизнис форум - МАКП Меѓународен Панел за Арбитража 

Членовите на МАКП го завршија своето учество на првиот Регионален правен бизнис форум и успешниот панел во наша организација. Нови стандарди за регионална соработка во нашата област беа воспоставени, со Асоцијацијата на корпоративните правници во Србија и другите учесници, кои продолжуваме да ги развиваме и негуваме.