Loading
Happy To Discuss About Your Requirement  Get a Quote

Вести

Основање на МАКП - Прво собрание 

Основање на МАКП - Прво собрание 

Со огромно задоволство сме почестени да споделиме дека денес беше основана Македонската Асоцијација на Корпоративни Правници (МАКП) на Северна Македонија, како прво тело од овој вид. Домаќин на инагуралното собрание на МАКП беше КЕМЕТ, компанија на YAGEO.


Заедно со сите учесници во оваа асоцијација, кои се одлични професионалци и прекрасни луѓе преку сè, разговаравме за сите предизвици кои ги имаме денес во бизнис климата, особено во областа на правните оддели.


We have a great privilege and responsibility to work for the benefit of all companies and the Macedonian business community.

Next Сподели
Второ годишно собрание на МАКП 
мај 9, 2023