Loading
Happy To Discuss About Your Requirement  Get a Quote

Вести

Прв Регионален правен бизнис форум - МАКП Меѓународен Панел за Арбитража 

Прв Регионален правен бизнис форум - МАКП Меѓународен Панел за Арбитража 

Членовите на МАКП го завршија своето учество на првиот Регионален Правен Бизнис Форум и успешниот панел во наша организација. Нови стандарди за регионална соработка во нашата област беа воспоставени, со Асоцијацијата на корпоративните правници во Србија и другите учесници, кои продолжуваме да ги развиваме и негуваме. Голема благодарност до нашите почитувани панелисти во областа на Арбитражата: Ниам Леинватер - Генерален секретар на Виенскиот меѓународен арбитражен центар, Илија Митрев Пенушлиски - Партнер во Three Crowns LLP, Париз, Марија Шекјероска - Сениор правен асистент во Гранит АД, Скопје, Јован Никчевиќ - Управувачки партнер во Никчевиќ & Капор, Белград и на медијаторот на панелот, Иван Петрушевски - KOSTAL Group, Претседател на MАКП.
Prev Сподели
Второ годишно собрание на МАКП 
мај 9, 2023
Next Сподели
Трето годишно собрание на МАКП 
ноември 24, 2023